InStep Safari Jogging Kinderwagen

Op het eerste gezicht de rijke chocolade stof met blauwe leidingen lijkt te zijn direct tegenover de drie wielen, robuuste techniek van de Safari, maar de stijlvolle aandacht voor detail straalt van de verstelbare handgreep om het onder het zadel ruime laadruimte. De Safari is een kinderwagen die men zou kunnen worden net zo comfortabel naar beneden te duwen een stoep als ze zouden worden het navigeren van een landweg. Met zestien inch wielen achter en een twaalf in ch zwenkwiel aan de voorkant, de Safari zorgt voor een vlotte rit. Het voorwiel heeft ook de optie om swivel of vergrendelen, afhankelijk van de bestuurder terrein.

Een gemeenschappelijk belang met eenkinderwagen is het gemak van schoonmaken. Niemand wil gaan door middel van een slopend proces om hun wagen op zoek zijn best. Het zitkussen op de Safari is afneembaar zodat het schoonmaken een makkie. Verzorgers van alle soorten en maten zullen de verstelbare handgreep en terwijl mama is de wandelwagen te duwen, zal de baby bleef bezig met de handige lade kind.

Helaas zijn er een aantal nadelen aan de stijlvolle Safari. Het kind lade is niet verwijderbaar, die hinderlijk kan worden wanneer het proberen om de peuter die niet kan beslissen of hij wil rijden of te lopen vervoer. Een andere klacht is dat de parasol is vrijwel ineffectief en dat men moet een extra parasol te kopen om de reiziger daadwerkelijk beschermen tegen de zon. Een ander ding om in gedachten te houden is reflectoren; de wreef Safari heeft geen reflectoren en in mijn mening moet de norm zijn, vooral op een kinderwagen te joggen als deze.

Al met al is dit een goede baseline kinderwagen voor de veeleisende klant die meer wil veelzijdigheid en de mobiliteit dan een standaard vier wielen reis-systeem, maar wil niet de prijs van een designer kinderwagen te betalen.

Voordelen:

* 12 “voorwiel dat kan draaien of vergrendelen
* 16 “achterwielen
* Afneembare zitkussen
* Ruim onder het zadel laadruimte
* Ruim zetel
* Verstelbare handgreep

Nadelen:

* Kind lade is niet verwijderbaar
* Parasol is niet effectief
* Geen reflectoren

Advertenties

Een gedachte over “InStep Safari Jogging Kinderwagen

  1. Comfortabel op safari met een chocolade kleurige kinderwagen. Of haal ik nu iets door elkaar? Bedankt voor de info. Ik was hier naar opzoek!

Reacties zijn gesloten.