Clown therapie in het ziekenhuis

Hier gaan we naar een ander hoofdstuk van onze activiteiten Dhr Clown. Ook de Reünie in Breda, maar dit keer met twee vrienden: de ene is Rabecca (bekend om onze stand op de “beurs” van rijswijk met haar man en twee zonen Hugo en Martin), de andere Shirly (stuurde ons een e-mail om te zeggen wat hij wilde een van onze vrijwillige …).

Deze interventie, maar voor hen was het niet gemakkelijk, omdat we een bezoek aan twee afdelingen goed: zowel gerontologie, de oma’s, en zowel de pediatrische … Volledige dag, dan. Maar bleek voor de gelegenheid, naast het feit dat wanneer we er heen gaan, al het medisch personeel begint te verwijderen. Games spelen, zingen en lachen met ons, zodat de patiënt een betere kwaliteit van leven en ziekenhuisopname.

Martin is ontketend met de muziek en met zijn gitaar, die soms “vergeten” … evenals onze stemmen uit de toon. Geduld dat de verpleegkundigen, die werden door Dr Max gerichte in onze grappige sketches en grappen magie! Niet om op te noemen artsen, die volgde met de vreemde en waakzame lucht van iemand die wil ontdekken waar de truc. Maar de tovenaar NOOIT onthult zijn geheimen, en laat iedereen versteld staan.

Zelfs kinderen worden ontvoerd door zijn geestdrift en zelfs de meest sceccici en angstig, dan kun je zien graag betrokken zijn bij onze spellen! Als de eerste is timide en terughoudend om onze aanwezigheid dan blijkt, uit hun kamer en we waren op zoek, sommige alleen en anderen die dicht bij hun moeders.

Onnodig te zeggen dat dit is wat geeft ons reden tot grote tevredenheid … Ik bedankte hen en geef hem het maken van een bekken van onze Natalina (de aap op de foto, mijn tweelingzus. Ja, ja, we willen Kessler!).

Hebben we niet nog nooit weggegaan, maar de tijd vliegt als je in goed gezelschap. En het is alweer tijd om te gaan: O (Tot ziens, zoet en zacht engelen Grannies …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s