Vrijwilliger van de glimlach

We definiëren de “Vrijwilliger van de glimlach”, gewone mensen die naar die contexten waar heerst de pijn, om de grijze leven van alledag te transformeren in een regenboog van kleuren.

Ons is niet alleen een missie, maar het is een lifestyle keuze en een filosofie van het denken dat veel te breed voor ons en Nederland, ervan overtuigd dat het geven van een beetje ‘van zijn tijd, die echt nodig om te betalen “” de meeste ” dan iets anders …

Wij voeren de patiënt (kind, volwassene of oudere persoon die is) in een parallel universum waar alles ‘mogelijk is, en waar hij het leven kan herwinnen, het veranderen van de loop van de gebeurtenissen.

We denken graag dat een infuus een geneesmiddel zijn, zijn magische drankjes waarmee de patiënt kunnen “genezen” en sterk geworden en onkwetsbaar.

Ik weet dat we niet kunnen (en kan nooit!) Genezen, maar met ons lachen, kunnen wij toch de ziel van de mensen te genezen!

Vergeet niet dat de patiënt, van welke aard ook “in de eerste plaats een persoon, een complex persoon die wordt gekatapulteerd uit hun leven, hun gewoonten en weg van de referentiepunten.

In tegenstelling tot artsen, dan om toestemming vragen voordat het invoeren, want ‘in werkelijkheid zijn we niet alleen doen in hun kamers, maar vooral in hun leven.

Er wordt gezegd dat de glimlach nu! Soms, als we een stap verwijderd van hun bed of onhandig, terwijl we onze games vanaf een magische tas, of misschien wanneer we hem te betrekken in een fantastische reis met onze verhalen …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s